Press "Enter" to skip to content

Подарете си дърво от Рая

Старинните предания разказват, че в райската градина растат същите дървета като в обикновената, само че вместо зелени листа имат скъпоценни камъни

дърво мъниста

И ако човек иска да живее дълго и щастливо, трябва да се изхитри и да се сдобие с камък от райско дърво. Само че времето на приказките и легендите отдавна е минало. Затова пък са останали райските дървета. Нещо повече – те вече се продават на всяка крачка: малки дръвчета с корони от всевъзможни самоцвети.

Дърво с листа от аметист ще осигури на своя собственик материално благополучие. Желателно е на листата-самоцвети да попадат слънчевите лъчи: тогава в дома ви ще има пари бол.

Дърво с листа от сердолик ще „работи“ за семейните дела, неговата област е създаването на уют и покой в семейството. Благодарение на този посредник в дома ви ще цари мир и божия благодат. Ще овладеете изкуството на компромиса и че скоро ще забравите за конфликтите.

Дърво с кехлибарени листа е подходящо за началниците от всякакъв ранг. С такъв талисман ще можете да разчитате на любовта и уважението на вашите подчинени – поставете кехлибареното дърво зад гърба си.

Дърво с листа от тюркоаз ще ви помогне да улесните пътя си към оздравяването. По-често гледайте талисмана и болестта ще отстъпи.

Leave a Reply

%d bloggers like this: