Press "Enter" to skip to content

Жаба за пари по фън шуй: къде да я поставите и как да я изберете

Трикраката жаба на парите е популярен фън шуй символ за привличане на пари

Но не е достатъчно просто да я поставите на рафта, защото в този случай няма да работи. От днешната статия ще научите къде да поставите паричната жаба и какви други талисмани могат да се използват за увеличаване на богатството.

Легендата за трикраката жаба на парите

Буда наказал краставата жаба на име Джин Чан за скъперничество и за това че обичала да вреди. Тя решила да изкупи греховете си и да помогне на хората да придобият и увеличат богатството си. Според легендата тя е била алчната съпруга на един от осемте безсмъртни, които са откраднали прасковите на безсмъртието. За това той и жена му бяха превърнати в жаби.

Как да изберем жаба, която да привлича пари и богатство?

Разбира се, жаба с монети може да бъде закупена във всеки фън шуй магазин. Но трябва да знаете как трябва да изглежда фигурката според правилата.

Трикраката жаба трябва да бъде направена от дърво . Този фън-шуй талисман отговаря на елементите на Дървото и помага за привличане на пари. Може да бъде изработена от метал, но цветът ѝ трябва да е златист. Имайте предвид, че металът не е толкова мощен и активен, колкото дървото. Но златният цвят в този случай ще бъде магнит за парична енергия.

Монетата от устата на жабата трябва да влиза и излиза свободно. Това показва активността на енергийните парични потоци. Вашите финанси в този случай не само ще изтекат от дома и портмонето ви, но и ще се върнат отново.

Изберете жаба с червени очи. Ако очите на жабата не са червени, тогава ще трябва да постелите нещо червено под нея. Това е важно, тъй като червеното символизира богатство и просперитет.

Как да активирате паричната жаба

Как да „отключите“ способностите на фигурката? Много просто: потопете я в съд с вода и я дръжте там едно денонощие, след което я извадете и оставете да изсъхне естествено.

Ако имате нужда от спешна финансова помощ, направете следното: поставете талисмана в домашен фонтан или аквариум и не го изваждайте от водата в продължение на 24 часа. След това извадете жабата и и я върнете на мястото ѝ, без да я избърсвате.

Къде да поставите трикраката жаба на парите?

Фън Шуй разделя къщата на различни активни зони: зоната на любовта, кариерата, успеха, творчеството, богатството и др. Логично е трикраката жаба да се намира в паричната зона, тоест в югоизточната част на жилището.

Забранено е поставянето на главата на паричната жаба до входната врата или прозорец. С такава подредба паричната жаба няма да привлече пари в къщата, а напротив, ще ги отблъсне. Поставете я по-добре, така че да изглежда в центъра на стаята. Тогава активно ще концентрира парична енергия във вашия дом.

И още нещо, което ще направи жабата ефикасна за привличане на пари и богатство

Като всеки магически символ, жабата обича специални думи или както ги наричат още – конспирации. Това й помага да работи по-добре и да носи пари в къщата. Ето защо, след като закупите фигурката, препоръчваме да я погалите по гърба с лявата си ръка и да кажете: „Жабке-жабке, донеси ми пари, след няколко дни – сто лева поне.“ Можете да посочите други суми и условия, но като вземете предвид, че те са реални и съвпадат с вашите възможности.

Важно е да знаете: На всеки две седмици фигурката трябва да се измива под течаща вода. Само тогава ще работи на пълен капацитет.

Парична жаба под формата на амулет

Можете да използвате символа на жабата не само като фигурка, но и като висулка. В този случай трябва да носите амулета по такъв начин, че жабата да „гледа“ нагоре.

Това правило е свързано с вярването, че с такава подредба парите ще дойдат в къщата или при собственика на амулета, а не обратното.

Източник: woman.ru

Leave a Reply

%d bloggers like this: