Press "Enter" to skip to content

Има ли нещо общо между Тибет и Марс?

Не е установено защо толкова неподходяща за живот територия е била населена дълго преди епохата на фараоните и как е възникнала генетичната разлика между тибетците и останалите разумни обитатели на планетата.
тибет

Генетичното изследване на жителите на Тибет, проведено от специалисти от Китай, Дания и Калифорнийския университет, установило, че един от вариантите на гена EPAS1 позволява на Тибетците, много от които живеят на височина 4000 метра над морското равнище, където кислородът е с 40 процента по-малко, да се чувстват прекрасно там, където другите едва оцеляват. При това такива феноменални способности притежават до 90 процента от коренните жители на Тибет.

Археологически находки свидетелстват, че тибетската цивилизация е най-малко на 11 000 години, което я прави едва ли не най-древната на Земята… хипотезата за палеоконтакта Според хипотезата на специалистите по палеоконтакти, които изучават възможността за посещението на Земята от извънземни в древни времена, народът на Тибет е от потомци на марсианците, които са напуснали своята загиваща планета и за се заселили там, където ; за тях е най-комфортно, тоест в местност с разредена атмосфера и ниска температура. Това обяснява както генетичните (повече от 30 разлики), така и менталните особености на Тибетците, които се смятат за носители на еталона за духовността на човечеството. Може би именно благодарение на тях до нас е достигнала системата от философски възгледи на марсианската цивилизация. Възможно е също Тибет да крие и архивите на обитателите на Марс, както и образци от тяхната техника, така че неслучайно от Тибетците се интересуват не само изследователи, но и военни., пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: