Press "Enter" to skip to content

В Тибет е скрита световната сила

Известно е, че Адолф Хитлер посредством създадената от него окултна служба „Аненербе“ е търсел в Тибет ключа към световното господство и това, че не го е открил, е голям късмет за цялото човечество

тибет хитлер

странният интерес към въпросите на контакта Известно е, че напоследък нееднократно са правени заявления от висши служители на католическата църква, че някъде все пак може би обитават разумни същества и че това не противоречи на християнската идея. При това от Ватикана – от резиденцията на римския папа, неведнъж в пресата са попадали пространни разсъждения за НЛО и други паранормални явления. Подобен интерес на йерарсите на една от най-големите световни религии по въпросите на контакта не може да не удивлява, особено ако се има предвид колко учени в миналото са попадали под ударите на инквизицията именно заради подобни възгледи.

В тази връзка е интересен фактът, че в Италия се възобновила старата тъжба между Ватиканското радио и жителите на римските предградия Чезано и Ла Сторта, където се намират неговите предавателни антени. Според мнението на експерти, отразено в доклад от 300 страници, подготвен по поръчка на римската прокуратура, радиото на Ватикана излъчва в ефира електромагнитни вълни с колосална мощност, които буквално изваждат от строя електрическите прибори в радиус до 12 км. Този „електросмог“ се поражда от цяло поле антени, предназначението на много от които не е съвсем разбираемо дори за специалистите.

Тези факти, на фона на разговорите на Ватикана за извънземни цивилизации, раждат множество интересни предположения. Например защо в епохата на разцвета на интернет трябва да се увеличава мощността на църковните радиопредаватели? Дали пък целта не е да се проповядва на братята по разум, осъществявайки по този начин своеобразна мисионерска дейност в Космоса? Или може би част от антените се използват за приемането на сигнали от извънземни?

Засега отговори на тези въпроси няма, но може би някога някой от католическите клирици ще хвърли светлина върху проблема НЛО и ще разкаже на света това, което крият земните правителства от простосмъртните, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: