Press "Enter" to skip to content

Какво ни чака в годината на Черния воден тигър, според китайския календар

Според китайския хороскоп, символ на 2022-ра година е Черният воден тигър

В източната култура тигърът е един от най-почитаните представители на фауната. Той е символ на щедрост, сила и справедливост. Съчетава мъдрост и страст. Вечно движение към целта, и в същото време – спокойствие, стабилност и способност да спре и да се издебне „плячката“.

Родени в годината на Черният воден тигър

Ако сте родени през 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 или 2022 година, това е вашият знак.

Родените в годината на Тигъра са хора, надарени със смелост и силен дух, но в същото време са импулсивни и раздразнителни. И въпреки всичко, те са страхотни лидери!

Астролозите прогнозират, че 2022 г. ще бъде пълноценна година, изпълнена с действие. Не е време за почивка, не е време и да лежите на стари лаври. В живота на всеки ще дойдат промени, но дали те ще бъдат със знак плюс или минус, ще зависи от нас. Тези, които ще могат да приемат адекватно всяко предизвикателство, няма да имат просто още една година, а цяло приключение. Но за да посрещнете Тигъра достойно, ще трябва да се сбогувате с миналото и да се концентрирате върху днешния ден.

Китайската година на тигъра ще започне официално на 1 февруари 2022 г., а не в новогодишната нощ на 31 декември. Източният символ ще оказва влияние върху съдбата на света и хората в него до 21 януари 2023 година.

2022 г. е период на вълнуващи събития и емоционални изблици

И последните трябва да се държат под контрол. Смел и решителен, но предпазлив, Тигърът със сигурност ще донесе късмет. Най-вече на онези, които ще приемат изненадите на ежедневието благородно и с кралско спокойствие. Ако дълго време сте се страхували да действате, за да сбъднете мечтите си, сега е моментът! Нерешителността и съмненията не са във ваша полза и ще ви оставят в състояние на покой. Но в случая този много решителен скок няма да може да се осъществи. Това ли очаквате от 2022 г.? Струва си да останете спокойни, да взимате премислени решения и да запазите здравия си разум, без да ставате заложник на провокациите.

ФИНАНСОВ И КАРИЕРЕН ХОРОСКОП

Годината на Черния тигър е чудесно време за усвояване на нови знания и за подобряване на вашия бизнес. Знакът на 2022 г. ще насърчи много от представителите на различните зодии да сменят местоработата си или дори вида дейност. Който успее да поеме риск, ще бъде победител. Това важи особено за хората с монотонна заетост, които „голямата котка“ също ще накара да действат. За онези, които са свикнали да харчат всичко, без да спестяват, това не е най-доброто време. Тигърът обича спокойствието, планирането и стабилността. Ето защо е по-добре да инвестирате и да се развивате през 2022 г.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП

В сферата на любовните и семейни отношения също се очакват много промени. Някои ще направят сериозна стъпка – брак, а други просто ще започнат нов страстен романс. Второто се отнася най-вече до огнените знаци- Овен, Лъв и Стрелец. Не е предвидено да скучаете, ще бъде интересно на любовния фронт за всички зодии, в годината на Тигъра. Е, представителите на водната стихия – Близнаци, Водолей и Везни все пак трябва да се вслушат в здравия разум. В противен случай в отношенията им ще има конфликти, породени от тяхното лекомислие.

ЗДРАВЕТО В ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

Тигърът символизира мъжкото начало – „ян“, а водата – женското начало „ин“. Следователно, годината обещава да бъде балансирана, а Черният воден тигър ще ви спаси от сериозни здравословни проблеми.

Тигърът символизира здраве и сила, но не бива да разчитате само на Съдбата. Той е хищник, така че в диетата трябва да има повече месо. Ето защо в годината под управлението на силния звяр ще е добре да ядете месо по-често от обикновено, особено червено месо. Освен това, ще бъде полезно да добавите към менюто си всички продукти, които по някакъв начин са свързани с водата – различни морски дарове, водорасли, както и горски плодове (боровинки, горски ягоди, малини и къпини). Тигърът се нуждае от балансирана и питателна диета, така че определено не бива да измъчвате тялото си с диети.

Струва си да се отбележи, че Тигърът е избухлив и непредсказуем, затова трябва да обърнете внимание на нервната система. През 2022 г. са възможни нестабилни периоди, когато емоционалното състояние ще достигне своя връх. Астролозите препоръчват да не се претоварвате с работа и семейни отговорности до крайност, и да бъдете по-внимателни с психичното здраве. Ритуалите, свързани с водната стихия, ще ви помогнат да се успокоите и да постигнете хармония – направете си билков чай или си вземете ароматна вана, ако сте преживели прекомерен стрес.

Също така, през следващата година трябва да полагате специални грижи за здравето на долната част на гърба, както и на целия гръб, заедно с раменете. Нужно е да отделите повече време за специални упражнения за тази област или поне за масажни сесии.

Отличен вариант да подобрите здравето си в годината на Водния тигър биха били водните спортове. Трябва да прекарвате повече време край водата и да плувате. Такова забавление ще помогне за укрепване на имунната система, тонизиране на тялото и успокояване на нервната система.

Leave a Reply

%d bloggers like this: