Press "Enter" to skip to content

Как да заздравим семейството с енергията на любовта?

Енергията на любовта помага на жената да съхрани в семейството мира и съгласието и винаги да е желана за любимия

индия Никога не трябва да вършите нещо в лошо настроение.

Ако готвите или чистите, изпитвайки раздразнение, обида или гняв, то вашият негатив ще се отрази и на близките ви. Затова, преди да се захванете за домашната работа, се освободете от отрицателните емоции. Разходете се или вземете вана с ароматни масла, послушайте приятна, спокойна музика. Помагат и медитациите или общуването с приятели. Помнете, когато жената е спокойна и щастлива, същите чувства изпитват съпругът и децата й.

И още един важен детайл: не вършете нищо прибързано. По-добре е да отложите работата, отколкото да я свършите „на две, на три“. И на първо място, това се отнася до приготвянето на храна. Когато готвите, не гледайте сериали и не говорете с приятелки по телефона. Отнесете се към този процес като към магически ритуал (какъвто той всъщност е!). Почиствайки зеленчуците, приготвяйки месото, замесвайки тестото, се постарайте да предадете на продуктите си своята топлина, любов, грижа и тогава те ще запазят в себе си положителната енергия. Избавете се от всички странични мисли, мислете как ястието ще се хареса на съпруга и децата ви, колко енергия ще подари на близките ви. Когато приключите, на глас или мислено благодарете за помощта на четирите стихии: Огън, Вода, Земя и Въздух, а след това кажете: „Приготвих тази храна с любов. Нека тя донесе на мен и на близките ми радост, успех, здраве и дълголетие. Да бъде!“.

Когато почиствате дома, си представяйте, че заедно с боклука и прахта си отива всичко лошо – проблеми, обиди, неразбиране, взаимни претенции. Днес мнозина прибягват до услугите на домашни помощници – в това няма нищо лошо. Но трябва от време на време (поне веднъж месечно) да почиствате сами. И не е нужно да обясняваме защо!

Когато гладите детските дрехи, опитайте се да усетите как вашата светла енергия, любов и грижа се предават на детето. Помислете за това, че тези дрехи ще го защитят от болести и лоши хора, ще го направят по-силно, по-умно, по-успяло. Същото се отнася и за дрехите на съпруга: подарете му своята нежност, представете си, че ризата ще му донесе успех, ще го направи по-внимателен и любящ.

Сресвайки косите, нанасяйки крем или грим, вземайки вана, подбирайки тоалет, винаги мислете колко сте привлекателна, желана, неотразима. Представете си, че вие сте въплъщение на женствеността и красотата и тогава и съпругът ви ще се отнася към вас като към богиня.

Leave a Reply

%d bloggers like this: