Press "Enter" to skip to content

Как да защитим енергията си?

Обърнете внимание как изтощава обикновеното пътуване в автобуса сутрин

karma 1 Десетки агресивни и измъчени хора около вас само чакат върху кого да излеят раздразнението си и от кого да „прихванат“ липсващата им енергия. Колкото повече се поддавате на общото настроение, толкова повече рискувате да бъдете „оглозгани“ енергийно от вашите колеги по нещастие.

При спокойните и радостни хора биополето е уравновесено и напомня златисто яйце – в такава „черупка“ трудно се пробива дупка. А именно това е целта на изгладнелия „вампир“, затова той се старае да извади от равновесие потенциалната си жертва. Рецептата е проста: ще се постараят да ви изнервят и в гнева си вие ще излеете емоциите си, а заедно с тях – и голяма част от своята енергия.

Желаното „угощение“ може да се получи и чрез уплаха: страхът формира „дупки“ в аурата на човека. Прониквайки през тях, енергетичният лакомник започва своя пир.

Признайте си обаче колко често лягаме доброволно на жертвения олтар! „Освен теб няма към кого да се обърна“, „Толкова съм нещастна!“. И кой може да остане равнодушен към сълзите на приятел, кой не бърза да го утеши?! Вие се разкривате и вашата енергия започва да изтича през пробойната, след което усещате страшна умора, опустошение и безразличие към всичко.

Но неволния вампир можете да откриете и в най-близкото си обкръжение. Ако се поддавате на обвинения – че сте лоша майка или недостойна дъщеря например, губите сили за само-бичуването си. И това отваря пътя на вампира-роднина. Въпреки че никой от близките ви не си поставя за цел да ви отнеме енергията и да ви навреди, това се случва на подсъзнателно ниво. Положителният момент в съвместния живот се състои в това, че семейството автоматично ви „храни“ с енергия в случай на необходимост, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: