Press "Enter" to skip to content

Как се прави пречистване и регенерация на аурата?

През пролетта и лятото всички се отдават на почистване на дома и пречистване на тялото, но малцина се сещат, че имаме нужда от регенериране и на друго ниво

аура Според източните вярвания най-важното пречистване е това на аурата.

Има периоди, в които боледуваме често, чувстваме се отпаднали и нямаме сили за нищо. Ако това състояние не се влияе нито от витаминозна храна, нито от здравословен режим, може би просто сме изтощени на ниво аура. Това твърдят духовните учители, които смятат, че много често състоянията на вечна отпадналост или срив в имунната система, както и непрекъснатата апатия или склонност към депресия може да се дължат на изтощена аура, на пробиви в нея или изкривявания.

Някои техники за пречистване и възстановяване на аурата се практикуват под ръководството на духовен учител, но други може да направите сами вкъщи. Нужно ви е само малко свободно време, тишина и спокойствие. Най-важното е да сте на място, където се чувствате комфортно, да изключите телефона си и да сте сигурни, че никой няма да ви прекъсне. Техниката в основата си е една – медитация, просто визуализациите са различни.

Йогите ни учат как да използваме медитацията – в удобна За вас поза отпускате тялото, хармонизирате дишането и изчиствате съзнанието от каквито и да било мисли. За хармонизиране на аурата се прави визуализация, при която си представяте аурата си с форма на яйце как ви обгръща и защитава цялото ви тяло. Мислено рисувате линиите й, така че да станат плътни и равни. Много важно е да минете мислено по няколко пъти по контурите без пукнатини и неравенства, пише списание „За жената“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: