Press "Enter" to skip to content

Огледалото може да ви разболее?

Специалисти отдавна са установили, че всички предмети са заобиколени от тънки полета

огледало При огледалата те са плътни и затова те отразяват както положителните, така и отрицателните излъчвания

Огледалата умеят не само да отразяват, но и да поглъщат и затова запомнят попадащата върху тях енергетика. Малките хитрости с тях ще ви помогнат да съхраните в семейството уюта и спокойствието.

Не трябва да оставяте огледало в спалнята, но ако все пак се налага, нека то не е голямо. Самото легло и спящите в него не трябва да се отразяват в огледалото, иначе ще се появят проблеми в интимния живот и кавги между съпрузите.

Подходящо място за огледалото е гостната, където се събира цялото семейство. Нека в него да се отразяват пейзаж или други чисти и приятни предмети.

Входната врата, тоалетната или стълбата в никакъв случай не трябва да се отразяват в огледалото – така може да ви напусне положителната енергия, а в семейството ще се появят неприятности.

Не бива да се използва старо огледало, останало след някого – в него ще остане цялата информация за предишния му собственик. Същото се отнася и за спуканото или помътняло огледало. Следете повърхността му – тя трябва винаги да е чиста.

Огледалото трябва да се закачи на височината на най-високия член в семейството. В него трябва да се оглеждате, без да се навеждате, за да не предизвикате главоболие или заболявания на мозъка.

Leave a Reply

%d bloggers like this: