Press "Enter" to skip to content

Всеки дом може да е извор на здраве

Както е известно, у дома и стените помагат+

Но за да бъде за вас домът и лечител, трябва да промените някои неща: няколко статуетки-символи, две-три растения, нова покривка – и ще усетите как се променя енергетиката!

ТАЙНИТЕ НА ИЗТОКА

Според фън-шуй секторът на здравето е разположен в източната част на жилището, така че главното е да въведете ред именно там.

Изтокът е секторът на Дървото, затова колкото повече дървени предмети, живи цветя и зелени детайли в интериора разположите откъм източната страна на жилището, толкова по-добре. Уместно е и всичко, свързано с Водата: аквариуми и фонтани, водни пейзажи, син и черен цвят в обзавеждането.

Секторът може да се усили и с особени символични предмети от арсенала на фън-шуй. Според традициите здраве и дълголетие носят жеравът, еленът, прасковата, борът и, разбира се, бамбукът. Поставете на изток бонзай с живо борче или окачете пейзаж „Утро в боровата гора“, украсете ъгъла с пет или девет (числото е много важно!) порцеланови праскови или просто поставете купа с тези плодове. Всичко това ще усили вашата защита и ще ви помогне да избегнете заболявания и да удължите живота си, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: