Press "Enter" to skip to content

Годината на Коня обещава сила и спокойствие за всички

Родените под знака Коня ще имат много късмет, но годината ще е добра и за всички останали

 

година на коня

След 31 януари, когато тя започва, идват първите месеци, в които парите ще започнат да текат към нас. Какво още ще ни „почерпят“ звездите, попитахме известния астролог и психолог Оксана Хорват.

През 2014 и 2015 г. приходите ще се подхранват

Нека поясним, че в китайската астрология всяка година се почита едно животно, а те са общо 12. Освен тези животни има пет елемента: вода, земя, огън, земя и метал, които също оказват влияние върху годината и живота на хората. И всяка година е съчетание от влиянието на едно животно и един от тези елементи, които се повтарят в две последователни години. Така 2014-а ще е сбор от предимствата и недостатъците, които носи конят, и от даровете и липсите на елемента дърво. Може да си отдъхнем, защото дървото носи добра енергия. „Според китайската астрология огънят управлява парите, а дървото подхранва огъня. Това означава, че годината ще бъде много по-успешна във финансов план от предишните“, радва ни Океана Хорват. Всъщност от 6 години насам за първи път сега ще настанат дни, в които левовете ще „затичат“ към нас.

В предишните лета и зими властваха елементите Земя, метал и вода, които не подхранват, а напротив – унищожават огъня и богатствата. И затова всички сме останали без пари. „През 2014 и 2015 г. парите ще се подхранват от нови приходи и след това ще дойдат 2 огнени години, когато доходите ще растат прогресивно“, убеден е астрологът. Океана обяснява, че 2013-а е била под знака на водата, която дава нестабилност в живота. „Практиката ми като астролог и психолог показа, че тази година бе лоша за много хора. Водата отнесе каквото можа от техния живот“, казва със съжаление Хорват.

Leave a Reply

%d bloggers like this: