Press "Enter" to skip to content

Децата-индиго са ключът към бъдещето

Теорията за съществуването на поколение с по-специални заложби се заражда още през 80-те на години на XX век

 

дете индиго

Тогава започва да се смята, че децата, които се раждат с наближаването на новия век, са по-специални, пo-надарени, с повече насоченост към природата, със свръхестествени способности. Такива, които ще им помогнат да бъдат предводители на ново поколение, годно да живее в един по-възвишен свят.

Наименованието „индигови деца“ не е избрано случайно. Наричат ги индигови, защото се вярва, че аурата им е индигова. А за хората с такъв тип аура се смята, че са свързани с божественото, че са духовни учители, че имат способности за телепатия и регресия в минали животи.

Понякога способностите на децата индиго плашат родителите. Някои от хлапетата споделят спомени от минали животи, разказват истории за свои предци, които лично не са познавали, общуват с духовни същества, твърдят, че виждат ангели.

Други деца нямат чак такива крайни изживявания или поне не го признават. Те просто са по-интуитивни, по-чувствителни и често долавят настроението на околните. Те са тези, които успокояват родителите в трудни моменти, те са тези, които гушкат и казват: „Не се притеснявай, всичко ще се оправи!“ Разменената роля родители-деца също не е случайна. Вярва се, че именно тези индигови деца са предводителите към нова епоха на хармония и по-осъзнат живот. Смята се, че те са учителите на възрастните, те са родителите за по-големите, пише списание „За жената“

Leave a Reply

%d bloggers like this: