Press "Enter" to skip to content

Ето как да привлечете парите в Годината на Черната Змия

Казват, че парите разваляли хората

Липсата им обаче води до много по-негативни последици. Затова още в началото на годината ще запознаем с няколко интересни суеверия на различни народи, свързани с финикийските знаци. Не е казано, че ако ги спазвате, доходите ви ще се увеличат. Но може да го правите – за всеки случай.

Много американци цял живот носят в джоба си първия долар, кой то са спечелили, защото вярват, че той привлича като магнит още банкноти към себе си.

Със същата цел руснаците пъхат в дрехите си дребна монета от 5 рубли.

Германците предпочитат крива монета с дупка по средата, защото смятат, че тя е толкова грозна, че отпъжда надалече неволята и бедността.

Някои суеверни британци са на мнение, че парите трябва да се взимат само с лявата ръка, а да се дават с дясната. Ако обаче изпуснете стотинки или банкноти от портмонето си, ги съберете с дясната.

Пак според англичаните в понеделник и неделя не бива да давате пари назаем, в противен случай никога няма да си ги получите обратно. За сметка на това най-добрият ден за връщане на стари дългове е понеделник, пише вестник „Всичко за семейството“.

Твърди се още, че никога не бива да подавате предмет през праг, особено следобед и вечер. Предстои ли ви да влезете в нов дом, хвърлете пред себе си сребърна монета, за да привлечете сполуката.

Всеки ден пускайте дребни стотинки в кристална чаша. Поставете съда в югозападната част на жилището си.

А ето и един по-научен метод за привличане на финикийски знаци. Според съвременните психолози човек е в състояние сам да програмира мозъка си. За да имате повече пари, често си повтаряйте, че сте достатъчно богати. Избягвайте да участвате в разговори, в които хората се оплакват от липсата на средства. По-добре здраво се захванете за работа, вярвайте в себе си и очаквайте парите, които наистина заслужавате, пише вестник „Всичко за семейството“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: