Press "Enter" to skip to content

Ето това е важна информация за мантрите – продължение

При произнасянето на звуците се концентрирайте върху своето желание или цел – това ще удвои положителния ефект

 

мантра, думи

Ако искате да забогатеете, да се умиротворите и вашите желания да се сбъднат, произнесете  мантрата: „Ом лакшми виган шри намела дхариган сваха“. При това трябва да повторите тази фраза няколко пъти. Най-добре е броят на повторенията да са числа, кратни на 3-9-18-27.

За получаване на благословия от небесата във всички начинания, щастие, любов и процъфтяване, произнесете мантрата: „Мангалам дишту ме махешварих“.

А за изчистване на кармата, късмет и защита от всички заболявания: „Ом бхур бхувах сваха тат свитур вареням бхарго девася дхимахи дхийо йо нах прачодаят“.

Не забравяйте обаче, че мантрата трябва да се подбира индивидуално за всеки човек. Мантрите се делят на силови, кармични, изчистващи и парични. Обикновено това са от 5 до 10 комбинации, с които трябва да се работи по 30 и повече дни. Ефектът се вижда още след първите няколко дни.

Не е задължително да ги използвате именно когато нещо вече се е случило с вас, приложението на лечебна мантра за профилактика също е препоръчително. Не се страхувайте да опитвате, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: