Press "Enter" to skip to content

Заложете на дървото за повече късмет през 2014-та

Още в първите дни от новата година се питаме как животът ни ще се промени, факт е, че всяка година носи своя характерна и уникална енергия, но преходът не става за ден-два, а понякога в продължение на месеци

 

дървен кон

Според различни езотерични течения 2014-а ще е много специална година, която може да преобърне живота ни завинаги.

Според източните вярвания 2014-а ще е годината на елемента дърво. Това означава, че за да привлечем здраве и хармония в живота си, трябва да се стремим да сме колкото се може по-близо до природата. През новата година повече от всякога ще усещате желание да сте навън, да се разхождате в гората, да чувствате природата. Отдайте се на този импулс, защото той подсъзнателно ви води към равновесие. Освен това се препоръчва да се обградите с всякакви дървени мебели и статуетки в дома си. Така ще насочите енергия за привличане на любов и просперитет.

Природата трябва да се отрази и в начина ви на обличане – колкото се може повече естествени материи, цветове от Зелената и кафявата гама, както и бижута от дърво. Винаги когато се чувствате несигурни или ви предстои важно събитие през 2014 г., залагайте на дърво и няма да сбъркате. Закачете над бюрото си картина с гора – така ще имате успех и в работата.

Освен това според китайския хороскоп 2014-а е годината на коня. Така че освен със символи на дървета помислете и за фигурка на кон за украса на бюрото си или календар с фотографии на коне. Вярва се, че конят има най-силно влияние в професионалното ни развитие, понеже символизира устремеността и прогреса. Ако поставите статуетка на кон в дома си, също ще имате късмет, защото всички ние имаме нужда и от устременост в любовта. Но бъдете внимателни, защото понякога бързината и скоростта на коня може да се отразят в личния ни живот под формата на големи промени, пише списание „За жената“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: