Press "Enter" to skip to content

Какво е „Джиотиш“?

Джиотиш е уникална астрологическа система, която определя заложения у човека потенциал и помага той да бъде разкрит

Джиотиш
Базирана върху мъдростта на древните Веди, джиотиш акцентира върху сидерическите съзвездия, а не върху тропическите (като западната астрологическа школа), което помага да се направи по-дълбок анализ на разположението на планетите и тяхното взаимно влияние една на друга.

Подобен тип жени имат силен стремеж към самопознание, склонност към постоянни съмнения и душевни страдания. За да се избегне това, се препоръчва да живеете в строга дисциплина, да си направите разписание, да сте по-структурирани.

Главната планета, която отговаря за романтиката и отношенията, е Венера.

ДЕВИЗЪТ НА ВЕНЕРА е, че не можете да дадете на друг това, което не притежавате самите вие. Ако у вас няма любов, вие не можете да дарите любов. Затова, ако сте емоционално празни и въдреки това сте сигурни, че ще намерите идеалния мъж – това е само ваша илюзия.

За хармонизация на енергиите на планетите, влияещи върху личния живот и взаимоотношенията с партнъора, произнасяйте мантрата на Венера: „Ом Шу край Наме“, всеки ден по 108 пъти. Вибрациите на тази мантра ще носят положителни промени в живота ви. Много полезно е също да се правят различни танцувални медитации и женски практики. Препоръчва се да носите диаманти и опали – те имат свойството да подобряват и хармонизират личния живот.

Именно чрез разшифровка на положението и статуса на Венера, с методите на планетата на любовта жената трябва да си избира мъж и да общува с него. Това е гаранция за успешни отношения.

Интересното е, че подсказките на нашата покровителка добре се възприемат от всяка жена – това са съвети за козметиката, облеклото, имиджа, ароматите, трупаните с хилядолетия правила на женствеността. Вслушайте се в себе си и ще постигнете желаната хармония на сърцата.

Leave a Reply

%d bloggers like this: