Press "Enter" to skip to content

Как да се хранят фригидните жени?

Източната медицина препоръчва честата консумация на някои храни, които могат да помогнат на фригидните жени

фригидни Парадоксално е, но чесънът е един от най-силните афродизиаци именно благодарение на специфичния си аромат. Почиства организма от токсини, подмладява, бори се с лошия холестерол и сърдечносъдовите проблеми. За оптимален ефект хапвайте 2-3 скилидки дневно.

Медът от дълбока древност е наричан „храна на боговете“. Съществуват стотици видове мед в зависимост цветовете, от които пчелите са събирали нектар. Всеки от тях е с уникален аромат и вкус -от тежък и дълбок до нежен и лек. Медът е особено почитан заради въздействието, което оказва на половата система, и способността му да засилва сексуалната енергия. Максимален за либидото ефект има, когато се консумира с ядки, плодове, яйца, месо.

Лукът е сред продуктите, които даряват сексуална сила. Известни са диуретичните и стимулиращите му качества. Използва се още като тонизиращо, пречистващо кръвта и възбуждащо средство. Той е сред най-известните храни за здраво либидо, които се препоръчват от източната, китайската и европейската традиционна медицина.

Зехтинът е най-полезното сред всички растителни масла. Препоръчва се за поддържането на половата система заради съдържанието на незаменими мастни киселини. Според някои лекари една глътка зехтин и една супена лъжица мед сутрин на гладно са идеално средство за пречистване на жлъчните пътища и здрави полови органи.

Leave a Reply

%d bloggers like this: