Press "Enter" to skip to content

Как цветът на очите характеризира жената? – продължение

Женските очи носят по-различни послания

 

очи цвят значение

СТИХИЯТА НА ВОДАТА

При обитателите на северните ширини синият цвят се асоциира с небето. Но не мислете, че той е цветът на Въздуха, не: сините очи са свидетелство за владичеството на стихията на Водата: мъдра, всезнаеща, всепроникваща. Ако сте надарени с тази сила, то вие сте надарени с разум, интуиция и воля в съчетание с отстъпчивост и разбирателство. Вие, подобно на водата, ту свободно се леете, ту се превръщате в лед. Вие присъствате и отсъствате едновременно;помните и забравяте; злопаметни сте и всеопрощаващи.

СТИХИЯТА НА МЕТАЛА

Колко богат на оттенъци е сивият цвят! Сивите очи стават ту синкави, ту в тях проблясва зелено, ту пръска искра огънят… Сивооките са хора, в които металът се излива в такива качества като стабилност, конкретност, целеустременост, педантичност, порядъчност. И в същото време – в любов към риска и безгрижния живот. Притежателките на тези очи винаги изхождат от изгодата за себе си или за делото. Това са изключително прагматични дами, но с тях е най-сигурно.

Смесването на стихиите у човека придава на очите необичаен оттенък: зелени с жълти „капчици“, сини със синкави или сиви петънца, кафяви със зелени искри.

Това са изключително надарени и щастливи хора – любимци на Висшите сили, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: