Press "Enter" to skip to content

Как цветът на очите характеризира жената?

Астролозите имат собствено мнение по този въпрос

очи значение

За тях очите са отблясъкът на планетите и звездите, играта на петте стихии,събрани в Звездата на маговете – петолъчната звезда на фън-шуй.

Така например СТИХИЯТА НА ЗЕМЯТА се проявява с доста рядък цвят на очите – жълтозлатист. Земните и приземени хора са много, но малцина носят в себе си тази енергия – тя е рядък дар за избрани. Ако вие сте щастлива притежателка на такива очи, то по определение сте и талисман, и амулет – самото ви присъствие носи щастие и процъфтяване на околните.

Това са рядко красиви хора, както са рядкост самородният къс злато и скъпоценните метали. Да бъдеш човек с такива очи е щастие, да бъдеш редом до такъв човек също е щастие. Но имайте предвид, че притежателката на златистожълтите очи е сериозна и практична дама, както подобава и на поданиците на стихията на Земята.

СТИХИЯТА НА ДЪРВОТО

По красота, обаяние и привлекателност със златооките могат да спорят единствено зеленооките
диви – тези възпети от класиците вещици и магьосници. Магическият чар на зелените очи не е оставил никого равнодушен и никой не го е подминал, очарован и омагьосан от този поглед. Такава необикновена власт над сърцата им дава стихията на Дървото. Тя дарява жената със способността да се развива и самоусъвършенства през целия си живот.

СТИХИЯТА НА ОГЪНЯ разбушувала се в очите, ги прави кафяви – от светли до почти черни. И това е страстта. Колко сърца изгаря погледът на кафявите очи – изпепелява и унищожава. При кафявооките винаги има неподправена игра на чувствата; те клокочат като вулкан. С тях се живее трудно, но е невъзможно да ги напуснеш, защото кой би бил онзи безумец, който по собствена воля ще избяга от огъня, дори ако пламъкът му го изгаря? Кой ще предпочете тъмнината пред светлината, студа – пред душевната жар, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: