Press "Enter" to skip to content

Лечението с енергии има свои правила

Трябва да се научите да управлявате собствения си микрокосмос, всяка клетка от своя организъм, свързана с останалите в единна галактика

енергия И ако някога това умение е било привилегия само на посветени, днес, когато настъпва бурна активизация на нови енергии, идващи при нас от Космоса, такава възможност се появява практически у всекиго, който пожелае.

Мислещите клетки се запалват постепенно. Съществува определена последователност в тяхната енергийна верига. Тя започва от анахата – или областта на сърцето. Анахата е Слънцето на нашия микрокосмос и главният енергиен орган. Именно от нашето „слънце-сърце“ тръгва по веригата енерготокът. Енергията тръгва към клетките под формата на вълни първо в един блок от клетки, след това в друг. И във всеки блок, на свой ред, се извършва последователно включване. А блоковете от клетки са пряко свързани със седемте основни енергетични центъра на човека – чакрите.

Например боли ви ръката. Съсредоточете мислите си върху нея. Всеки път преди сън си представяйте своята ръка здрава, обновена, възстановила предишните си функции. Предайте заветните си мисли от мозъка към сърцето, направете своя порив в прекия смисъл на думата „сърдечен“. И тогава това „слънце на микрокосмоса“незабавно ще изпрати лъчите на вашите желания в блока от клетки, който отговаря за областта на горните крайници. Импулсите от работата на мислещите клетки на микроблока в болната ръка ще се предадат в „тялото на желанията“ -тоест в астралното, или тънкото тяло, а то, на свой ред, ще започне да трансмутира тънките частици в по-плътни, докато те напълно не се проявят във физическия план. С други думи, докато ръката ви не се възстанови напълно.

Причината е, че в нашето астрално тяло, макар че то представлява точно копие на физическото, всички органи винаги са цели. С това се обясняват фантомните болки при човек без крак, когато времето се разваля. Защото „кракът“ на астралното тяло „помни“, че някога физическият крак на човека го е болял, когато времето е влажно! Затова болният орган трябва да се лекува мислено именно нощем, когато нашето физическо тяло си отпочива, а астралното е изпълнено с жизнена сила!

Leave a Reply

%d bloggers like this: