Press "Enter" to skip to content

Лечение с пирамида – защо не?

За лечебните свойства на пирамидите, за това, че те премахват вредното влияние на геопатогенните зони и стимулират плодородието, е известно надълго и нашироко

 

пирамида лекува

Много по-малко се знае обаче, че пирамидата е действен инструмент за духовно развитие, вълшебен ключ, който отваря скритите човешки възможности.

Ще започнем с това, че пирамидата помага да се научим на изкуството на медитацията, което е трудно за мнозина. Йогите в Индия и в Тибет се отдават на самовглъбяване в специални храмови светилища с пирамидална форма, което облекчава навлизането им в потока на космическото съзнание. Вместо такива светилища можете да си послужите с пирамидка от планински кристал с размери на основата 4 см (по принцип колкото по-голяма е, толкова по-добре). Такива пирамидни се продават в магазините за подаръци или търгуващите с езотерични стоки.

За да медитирате, трябва да седнете в уединено място по турски, т. е. със скръстени крака (ако успеете да постигнете позата „лотос“, разбира се, е още по-добре). Тази поза е сходнас пирамидалната, благодарение на което ефектът от упражнението се засилва.

Поставете пирамидната пред себе си на разстояние 1-1,5 м на нивото на очите и я осветете със запалена свещ. Отпуснете се, поставете ръце на коленете с дланите нагоре и затворете очи. От време на време ги отваряйте наполовина, като гледате през полуспуснатите клепачи във вътрешността на пирамидната, където танцува пламъкът на свещта.

Leave a Reply

%d bloggers like this: