Press "Enter" to skip to content

Пирамида – за протекция и лечение

Овладейте тази източна техника за медитация

 

пирамида
Нека пирамидата бъде пред вас на разстояние 1-1,5 м на нивото на очите и я осветете със запалена свещ. Отпуснете се, поставете ръце на коленете с дланите нагоре и затворете очи. От време на време ги отваряйте наполовина, като гледате през полуспуснатите клепачи във вътрешността на пирамидната, където танцува пламъкът на свещта.

След известно време ще се появи удивителното чувство, сякаш сте се оказали вътре в пирамидата, в самия й център и сте обхванати от потоци чиста светеща енергия. На вашия ментален екран ще се появяват ярки цветни петна, възможно дори някакви образи. Трябва да се постараете да ги запомните, защото те са достигнали до вас от енергоинформационното поле на Вселената, чийто проводник е пирамидата.

След края на медитацията, която трябва да продължи около 10-20 минути, поседете известно време със затворени очи, като постепенно „се връщате“ от пирамидата в обичайното си ежедневие.

След като усвоите тази форма на медитация, можете да преминете към други, по-сложни. На следващия етап пирамидната ще ви помогне да включите сахасрара – биоенергетичния център, който се намира на темето
на главата ви, – към енергиите на Космоса и да ги прокарате през физическото си тяло. За целта ви е необходима кристална пирамида с по-малки размери. Седнете така, както и при предишното упражнение, поставете пирамидната в центъра на темето, затворете очи, отпуснете се, дишайте дълбоко и равномерно и се съсредоточете върху мястото на докосването на пирамидата с вашата глава. След известно време ще усетите как се потапяте във вълна на успокоение и сякаш се сдобивате с крила. Вашето биополе ще се изчисти от тъмните вибрации, ще се затворят пробивите във вашата аура, предизвикани от енергиен вампиризъм и уроки.

Leave a Reply

%d bloggers like this: