Press "Enter" to skip to content

Любов и творчество носят мир на душата и наслада на тялото

Пишете, обичайте и търсете нови приятелства – това ще ви донесе хармония, която не само ще подобри настроението ви, но ще излекува и някои не особено фатални болести

енергия

Общувайте повече, но подбирайте с кого, и посещавайте нови, непознати места. Научете се да слушате вътрешната си интуиция за околните. Ако някои от познатите ви натоварват, просто ограничете или ликвидирайте контактите си с тях. Когато сте обградени основно от приятни хора, самите вие ще претърпите положителна промяна.

Направете си блог или започнете да си водите дневник. Без значение дали си мислите, че не притежавате дap-слово или ще имате само петима читатели. Това ще ви помогне да изразявате чувствата си и да придобиете емоционална грамотност.

Обичайте и не се страхувайте. Не чакайте някой да ви заобича, за да му отговорите със същото. Не се плашете, че може да отхвърлят обичта ви, да ви нагрубят, да ви се присмеят. Не мислете за реакцията на другите – тя си е лично тяхна работа. Рестартът, който започва с любов, няма как да засече, пише списание за жената“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: