Press "Enter" to skip to content

Ние избираме аромата според характера

Факт е, че уханието може да ни каже много за характера на човека

Забеляза ли ли сте, че нежните и деликатни жени ухаят на нежни и цветни парфюми, докато по-страстните натури предпочитат по-натрапчив аромат. Ето още два аромата, които ще ви разкрият подробности за характера на онези, които ги предпочитат.

Кедър

Този забележителен хвойнов аромат помага обективно да оцените себе си, отпушва душевните задръжки, лекува депресия. Той е полезен за хора, които страдат от „мания за величие“ и „синдрома на гениалността“.

Предпочитание към такъв аромат е свойствено на хора, стремящи се да не изпъкват. Имат много богат вътрешен живот и не обичат, когато другите се опитват да се намесват в него. От любителите на кедровия аромат стават прекрасни спътници в живота.

Тамян

Този „църковен“ аромат укрепва, защитава и изсветлява аурата на хората и предметите, защитава дома от нечистата сила. Служи за духовно изчистване и вдъхновение, използва се за медитация.

Основното предназначение на тамяна е да „отваря сърцето“. В древността го използвали при преговори, за да подчинят волята на противника или да предизвикат откровен разговор.

Страстта към постоянното горене на тамян показва, че такъв човек има проблеми с освобождаването от негативните емоции или че е объркан.

Оттенък на тамян в любимия парфюм намеква за противоречива натура, за неумение да се справи човек със самия себе си.

Leave a Reply

%d bloggers like this: