Press "Enter" to skip to content

Уханието разкрива характера

Ако вашият партньор или партньорка има пристрастие към определен парфюм или благовоние, лесно ще можете да разкриете неговия или нейния характер, използвайки сведенията, изложени в китайските трактати за въздействието на аромата върху психиката.

Роза

Нейният аромат от древността е известен като благоухание на възвишената любов. Той подчертава изтънченост и придава такава на този, който е лишен от това качество. Смята се, че човек, който пали благовония с аромат на роза, непременно ще открие истинската любов. Предпочитанието на парфюми с такъв аромат намеква за търсене на възвишената любов, както и за отзивчивост, вярност и сантименталност.

Лавандула

Лавандулата се използва за магически цели при визуализация за укрепване на физическото тяло и проясняване на ума. Ако трябва да планирате някакви действия, да обсъдите интимни въпроси, е най-добре да го правите, като вдишвате аромата на лавандулата. Той унищожава душевната болка, потушава бурните емоции и е особено полезен след тежък работен ден.

Любимият лавандулов парфюм намеква, че човекът се опасява от силни страсти и ще се стреми да се сдържа във всичко – от паричните харчове до нежните клетви.

Евкалипт

Мирисът на евкалипт навява мисли за далечни странствания и за горещо южно небе. Той примамва далеч от дома. Предпочитането на такъв аромат е свойствено на хора, неудовлетворени от своето място в живота -то им се струва прекалено обикновено. Хората от този тип са способни в течение на няколко години да се лишават от всичко, само и само за няколко седмици да посетят Австралия или Непал. Към противоположния пол ги привличат екстравагантността и външният блясък.

Leave a Reply

%d bloggers like this: