Press "Enter" to skip to content

Оставете неприятностите на другия бряг – водата като средство за лечение

Често избираме за нашия отдих почивката на море или поне край река

вода лечение Да се плацикаме, е много весело и приятно, а главното – полезно. Защото водата отнася мъката и умората, като ни дарява в замяна радост и здраве. Тя е купелът на майката-природа, в който се изчистваме не само ат физическата, но и от енергетичната мръсотия…

ЗАКАЛЯВАЙ СЕ КАТО СТОМАНА!

Маговете и екстрасенсите препоръчват на гражданите всяка сутрин и вечер да вземат контрастен душ: студен-горещ-студен-горещ (именно в тази последователност). Това е най-простото, но много ефективно средство за избавяне от негативната енергия.

Извън града контрастният душ е по-добре да замените с къпане в течаща вода. Ако наблизо няма река, нито дори ручейче, нека ваше правило стане всяка сутрин да вземате кофа вода от кладенец и да се обливате с живителната влага от главата до петите (най-добре е да го направите направо в градината). Заедно с потта и мръсотията водата отмива и вашите флуиди, с други думи – пренася в почвата вашия генетичен код.

Като извършите тази процедура, вие съобщавате на вашата градина своите потребности и желания. И природата постепенно ще се настрои на вашите нужди. Плодовете и зеленчуците в нея ще бъдат не просто екологично чисти; те ще са синхронизирани с нуждите на вашия организъм.

Leave a Reply

%d bloggers like this: