Press "Enter" to skip to content

Пророчески сън помага да се справим с кармичните възли

Обрядът не е бърз, но нали ще решавате сложни проблеми

 

възел кармичен

Когато се стъмни, поставете свещ със силен пламък (не църковна) на разстояние 20-30 см от лицето си, на нивото на очите. Като я гледате, без да откъснете очи, трябва да произнесете древно заклинание, което звучи примерно еднакво и в индийските свещени текстове, и в славянската традиция: „Както чистият извор измива очите ми с небесна влага, така и пророческият дух, търсещ правдата, да намери сила и да ми донесе извор на небесна истина. И както ще се отворят очите ми, така да се озари и моят дух с разбиране“.

След ритуала трябва в пълно мълчание да се измиете, като умиете очите си с предварително приготвена вода от роса. През зимата вместо роса се използва вода от разтопен лед, замразявайки водопроводна вода не по-малко от три денонощия. След това легнете да спите, като си представяте как се издигате по стълба към небето.

Ако не можете да заспите веднага, мислено произнесете: „Лежа спокойно, удобно ми е. Аз съм спокоен (спокойна), очаквам пророчеството. Времето бавно тече. Моето тяло се издига нагоре в небесата“. Това не е заклинание и не е необходимо да го учите наизуст Достатъчно е да произнесете думи с приблизително такова съдържание, за да може заради проблема със заспиването да не изгубите настройката си за общуване с Висшите сили.

През тази нощ сънят ви ще бъде пророчески – ще можете да решите въпроси, които преди са ви се стрували непонятни, да предвидите развитието на тревожещи ви ситуации, а главното – характерният за подсъзнанието символизъм, който неспециалистите трудно разгада-. ват, ще е сведен до минимум. Дори ако „проспите“ получената информация, тя ще постъпи при вас в течение на три дни. Наистина, в зашифрован вид, но ще я разберете, ако е съзвучна с вашите мисли и подозрения.

Както и в случая с православния обряд, не се забранява втори опит. Но не и трети! Небесните сили не прощават нахалните домогвания и вашата настойчивост може да се обърне против вас, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: