Press "Enter" to skip to content

Фън-шуй за начинаещи

За да царят в дома ви мир и покой, за да може животворната енергия ци да циркулира правилно, за хармонизация на жилището и вашите съдби, ви прочетете тази уникална програма!

Ще можете да усвоите базовите постулати на практическия фън-шуй, универсален за всяко помещение, и едновременно ще осъществите хармонизираща настройка на вашето жилище.

Зеленият Дракон

И така, в дома ви е влязла Черната Костенурка, осигуряваща стабилност и символизираща основата на вашето съществуване – Вечността; както и Червеният феникс – покровителят на кариерата, активността и парите (социалната и материалната страна на живота). Кой е следващият могъщ гост? Зеленият Дракон!

Някои майстори на фън-шуй смятат, че Зеленият Дракон – покровителят на Изтока, е въплъщение на силите на природата, на вечното възраждане, на движението и радостта и е най-могъщ от всички. Но той е поканен в дома ни не първи поред, тъй като енергията му е неспокойна и подвижна; не е и втори, а трети, когато вече е създаден базовият баланс между Водата и Огъня. Върху този баланс възниква Животът, а Животът – това е Зеленият Дракон.

С Дракона в жилището влизат растежът и развитието. Разположете изображението му в източната част на дома. И отново обръщаме внимание, че не трябва да поставяте Дракона, ако не са поканени Костенурката и фениксът! Покровителите трябва да влизат в строго определен ред!

Leave a Reply

%d bloggers like this: