Press "Enter" to skip to content

Що за закон е „законът за всемирната гадост“? Можем ли да го отменим?

Страхът не е помогнал на никой

 

страх Нашата Вселена не търпи никакви излишни енергии, независимо какви са те – енергията на страха, енергията на възторга или енергията на желанието. Вселената се стреми да балансира всяко голямо струпване на енергия, без значение с какъв знак е – положителен или отрицателен. Вашия страх тя възприема като излишен потенциал и се старае да го снижи. А как става най-лесно това? Правилно – като го реализира. Детето се разболява и вие преставате да се страхувате, защото това, от което сте се опасявали, вече се е случило. Вече ще влагате всичките си сили за изцеление на чедото си, а това е вече съвсем друга история.

Как да престанете да се страхувате? А и можете ли да се научите да контролирате вашите фобии?

Възможно е. Ако сте вярващи, ще ви е по-лесно. Запалете у дома свещ и се помолете или отидете с детето на църква за причастие. Помолете Божията майка, Спасителя или Николай Чудотворец за застъпничество и изцеление. Главното е да почувствате, че не сте сами, че вие и детето ви се намирате под Божието покровителство, следователно всичко ще бъде добре. Той няма да допусне с малкия човек да се случи нещо лошо и непременно ще му изпрати изцеление.

Другият вариант е да действате самостоятелно. За начало се престорете пред самите себе си, че не се страхувате от възможна болест на детето. Вече сте опитна майка, знаете как да действате и при различни симптоми на заболяване, знаете как да му помогнете. Тогава защо е тази преждевременна паника? Не се получава? Развлечете се с нещо, измислете си спешна работа и изцяло й се отдайте. Много добре е, ако за известно време можете да оставите детето на грижите на бавачка или на някоя баба, а вие да излезете от дома.

Когато свикнете да упражнявате външно спокойствие, постепенно ще се научите да не допускате страха вътре в себе си. Благодарение на това около вас няма да се създава излишен негативен потенциал и следователно към детето ви няма да „прилепват“ болести, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: