Press "Enter" to skip to content

Могат ли пожеланията да променят живота ни?

„Желая ти щастие, скъпа“, казва искрено и през сълзи една приятелка на друга

 

пожелание Като че ли в това няма нищо лошо! Но тези думи могат лесно да нарушат плавното течение на живота на приятелката, да променят или да унищожат житейската й програма. Тази, която пожелава щастие, в този момент си представя една картинка: например бъдещ съпруг и деца, а другата – съвършено друга: успехи в кариерата, пътувания зад граница…

В резултат тази, на която са пожелали щастие, пропуска най-важните си срещи, започват проблеми в работата, трудности при оформянето на документите. Защото щастието, което са й пожелали, не е в професионалните успехи и издигането в кариерата.

Три пъти помисли – веднъж пожелай

Коварни са и други пожелания – от типа на „успех във всички начинания“, „успехи на личния фронт“, „всичките ти желания да се сбъднат“ и т.н. С изключение на ситуацията, когато пожелаващият е преуспял във всичко. Неговият мощен заряд може да се прехвърли в информационното поле на поздравения и тогава това ще е изключителен подарък. Но, уви, щастливците не са така щедри на искрени пожелания, затова е по-добре да не се рискува. Хората със силна енергетика могат да провалят живота на по-слабия, дори и да го обичат искрено.

Златната заповед -да не се дават съвети, има същите корени. Ако постъпите в някоя ситуация така, както смятате за нужно, и резултатите ви радват, то друг човек, вършейки същото, може да претърпи пълно фиаско. А пожеланията са много по-силни от съветите.

Можете да пропуснете препоръките покрай ушите си, но когато някой страстно влага в мозъка ви собствените си идеи под формата на пожелания, е трудно човек да остане равнодушен. „Пожелавам ти колкото се може по-бързо да се избавиш от този ужасен човек – мъжа ти!“. Или: „Пожелавам ти да преразгледаш мекото си отношение към сина си и да започнеш да го правиш човек“. Това вече е послание, което може да донесе много мъка на този, когото така нежно опекунстват, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: