Press "Enter" to skip to content

5 признака на човек със силна енергия

Такъв човек може коренно да промени живота ви

Да сте в близост и да общувате с енергично силен човек е голям успех и благодат. Биополето на такива хора винаги е положително заредено. Те са ентусиазирано насочени към бъдещето, но успяват да се насладят напълно и на настоящето. След разговор с тях може да забележите, че се чувствате физически и психически по-добре. Сякаш вдъхновението е дошло ненадейно и силата ви е изпълнила докрай.

Как да разпознаем енергийно силния човек

  1. Здраве

Човек със силна аура практически не се разболява. Винаги е весел, кипящ от идеи и почти непрекъснато е в движение. Обикновено такива хора умеят да управляват емоциите си. Те се грижат преди всичко за намирането на време за качествена почивка и разтоварване на главата. Те медитират, прекарват време на открито и обръщат внимание на психичното здраве. Следователно те не изпитват загуба на сила. За съжаление много хора погрешно смятат, че само упоритата работа може да доведе до безпрецедентни резултати.

  1. Късмет

Има хора, които винаги имат късмет. Те не са положили някакви специални, а често не полагат и никакви усилия – и изведнъж удариха големия джакпот. Много хора се чудят какъв е техният феномен. Факт е, че те са приели правилата на играта на този свят и не предявяват претенции към тях. Следователно, тяхното биополе е изпълнено с благодарност към Вселената и привлича положителни събития.

  1. Родствена връзка

Удивителното е, че от такива непознати веднага се усеща нещо познато. Имате чувството, че познавате този човек от години. Езотериците твърдят, че появата на такива хора по пътя ви трябва да бъде спечелена от действия в минал живот и в настоящето. Те обикновено идват под формата на учители или ментори, които ви помагат да успеете.

  1. Силно тяло

Хората със силна енергия обикновено изглеждат здрави и физически развити. Спортът помага за укрепване на духа, стартиране на енергийни процеси в тялото, повишаване на самочувствието и изглеждат впечатляващо.

  1. Експерименти, промени, нови предизвикателства

Човек е устроен по такъв начин, че се страхува от промяна. В крайна сметка стабилността ви позволява да се отпуснете. Но само силната личност може да се стреми към метаморфози, които все повече насърчават изкачването и покоряването на върхове.

Как да подсилим енергията

Здравословен начин на живот

Ако тялото е във форма, тогава и биополето ще се настрои на висока вибрация. Не напразно казват, че в здравото тяло има здрав дух. Затова е по-добре да се откажете от онова, което притъпява съзнанието и отнема силата: цигари, алкохол и преяждане.

Спорт, упражнения, движение

Хората със силна енергия постоянно обменят енергия: колкото повече дават, толкова повече получават. За да започне да върви потокът на енергия през тялото, е необходимо то да се събуди. Тоест, освободете се от блокажите и душевните скоби. Особено важни са дихателните упражнения.

Утвърждения

Утвърждението е фраза, съдържаща словесна формула. Чрез чести повторения на тази фраза човек консолидира отношението в подсъзнанието си. Определено, а и със сигурност, всеки има някакви негативни програми, които му пречат да живее пълноценно. Важно е да ги разпознаем и да ги превърнем в положителни. За да осъзнаете това, трябва да повтаряте вашите утвърждения ежедневно. Те могат да бъдат такива, които са си само ваши, а може и да ги заимствате.

Leave a Reply

%d bloggers like this: