Press "Enter" to skip to content

Джинджифил за отслабване, джинджифил за красота

Напитката на основата на джинджифил стимулира кръвообращението, ускорява обмяната на веществата и влияе благотворно на кожата

джинджифил

Чаят се пие преди всяко хранене, за да се заглуши чувството на глад и да се намали количеството на употребяваната на храна, тъй като джинджифилът не само дава усещане за насищане, но и ускорява метаболизма.

Както при всяка диета, не трябва да забравяте, че чаят няма да ви лиши от 20 кг като с вълшебна пръчица. Във всеки случай ще трябва да положите усилия и на -първо място – да контролирате процеса на хранене. Ограничавайте се от вредни блюда (фаст фуд, газирани напитки, тестени храни, майонеза и т.н.). Не са излишни и фитнесът, йогата, кросът.

Ето няколко рецепти, които могат да внесат разнообразие в менюто ви.

Обикновена рецепта: 1 – 1,5 ч.л. наситнен джинджифил, вода (200 мл). Залейте корена и варете на тих огън 7 – 10 мин. Прецедете и пийте три пъти на ден преди хранене. Можете да добавяте джинджифил в зелен и в черен чай.

Джинджифилов чай с чесън: в сварения чай добавете няколко скилидки чесън, кипнете ги заедно и пийте през деня.

Джинджифилов чай с лайка: изсушената лайка се кисне във вряла вода, след което в нея се добавя джинджифил. Съчетанието на двете съставки придава тонус, укрепва имунитета и, разбира се, способства за отслабването.

Джинджифилов чай с лют пипер: добавете в чая червен пипер. Лютият вкус стимулира изработването на стомашен сок преди хранене, което помага по-бързо да се преработи приетата храна.

Как още можете да използвате джинджифила за отслабване?

Добавяйте в салати и основни блюда, като просто ги поръсите отгоре.

Няколко минути преди хранене дъвчете парче джинджифил – това ще намали апетита и ще изядете значително по-малко количество.

Ако не ви харесва вкуса му, заменете го с джинджифил на капсули.

Помага да се намали влечението към сладкото: смесете настърган корен с лимонов сок и сол. Независимо от „ядрения“ вкус, целта оправдава средствата.

Обърнете внимание!

Не приемайте за храна повече от 6 г пресен джинджифил!

Не давайте джинджифил на деца под 2-годишна възраст под никаква форма!

Джинджифилът помага при гадене и разстройство на стомаха: 2-4 г дневно ще ви избавят от неприятните „вътрешни вълнения“.

Не употребявайте джинджифил преди сън -има тонизиращи свойства, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: