Press "Enter" to skip to content

Коригирайте дома за здраве според фън-шуй

„Отровни стрели“ във фън-шуй се наричат всички изпъкнали ъгли, насочени срещу човека, надвисващи над главата му греди, полици и стелажи

Ако все пак към леглото или бюрото ви е насочено атакуващо въздействие, постарайте се да се предпазите от него. Ще свършат работа пълзящи растения, драпировки, кристали, въздушни камбанки.

Неприятни съседи

На здравето ви може да навреди съседството на санитарен възел или кухня със спалнята ви, особено ако от едната страна към стената е долепено леглото, а от другата – кухненската печка, ваната или тоалетната. Направете разместване!

Проблеми със здравето могат да възникнат и ако в дома ви е запазен споменът за предишни неблагополучни обитатели. Например не можете и да мечтаете за здраве, ако леглото ви се намира на място, където някой дълго е боледувал, ако предишните собственици са живеели зле, карали са се помежду си. Ще трябва да изчистите жилището си. В този случай е най-добре да поканите свещеник и да извършите съответните обреди.

Полезно е също по-често да се проветрява домът, можете и да го измиете: в кофа вода сипете няколко капки розово масло и избършете вратите, рамките на прозорците и останалите повърхности (може да го направите чисто символично, без да докосвате картините или лакираните мебели). Обновлението на
енергията на жилището се прави и със звук, като „озвучите“ с камбанки всички ъгли и кътчета., Всички тези манипулации са полезни от време на време за всеки дом, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: