Press "Enter" to skip to content

Стив Джобс се е реинкарнирал

Тайвански будисти твърдят, че духът на Стив Джобс се е реинкарнирал във воин-философ

 

стив джобс

Да припомним, че Джобс изповядваше будистки мироглед. Той приема тази религия в началото на 70-те години на миналия век след пътуването си в Индия.

Настоятелят на будисткия храм Дхамакая в Банкок обявил, че Стив Джобс се е преродил във воин-философ и прекарва времето си в мистичния шестетажен кристален дворец над своя стар офис.

„След кончината си Стив Джобс се превъплъти в божествено същество, притежаващо особени познания
в науката и изкуството , разказал Пхра Чейбул в своята телевизионна проповед, която с благодарност чули хиляди будисти по целия свят.

Според него това далеч не е първото превъплъщение на Джобс. В своите минали живо-;ти той вече е бил в тялото на инженер, които строил канали, и на зидар, издигащ храмове. И едва след това се е родил, за да оглави компанията Apple, което станало завършващото стъпало преди щастливия живот на небесата. Освен това Пхра Чейбул разкрил, че сега бизнесменът има 20 верни небесни слуги, които изпълняват всяко негово желание, а самият той е много по-млад и по-висок. Сега е на 35 години и има буйна коса.

На своите лекции проповедникът дори показва как изглежда сегашният Джобс, като демонстрира рисунки, на които е изобразен млад ангел в кристален дворец.

Leave a Reply

%d bloggers like this: