Press "Enter" to skip to content

Влажната кожа не старее

Често напрегнатият работен ден ни кара да спестяваме от грижите за кожата

А тя показва първите признаци на стареене, които са видими за околните. Ако работите напрегнато и имате куп грижи, винаги може да намерите кратък миг, в който да се погрижите за кожата си.

Има един класически съвет, които западният свят обича да напомня и който всъщност е заслуга на източната медицина, тъй като древните текстове са доказателство за това. Нарича се хидратация. Винаги можете да намерите време, за да пиете най-обикновена минерална вода. Вътрешната хидратация е най-хубавото нещо, което можете да направите за вашата кожа.

Какво е нужно? Просто една минутка – минутка, в която вие хидратирате кожата си отвътре като я почерпите с най здравословното питие на света: обикновена минерална вода.

Само по три минутки на ден означават петнадесет на седмица и цял час на месец: шестдесет чаши лечебна вода влиза в организма ви и измива натрупаните токсини, подхранва вашите клетки и тъкани. Това разбира се, означава, че трябва да имате на разположение вода през целия ден.

Не се доверявайте на скъпата козметика, която обещава да овлажни кожата ви само за минути. Ако вие не пиете вода, никакви вълшебни кремове няма да напоят вашата кожа. Казвано е много пъти – пийте вода! Напомняме го и сега, за да може поне оттук нататък да подобрите навиците си и да се погрижите както за здравето си, така и за красотата. Защото често двете вървят ръка за ръка.

Leave a Reply

%d bloggers like this: