Press "Enter" to skip to content

Как се развива шестото чувство?

Шестото чувство може да ви е от полза в много ситуации, които ви се случват ежедневно

шесто чувство 1. Умът винаги е активен, дори по време на сън.
За да развиете интуицията си, пробвайте следния ритуал: Преди сън си задайте въпрос за някаква житейска дилема, на който се отговаря с „да“ или „не“. Като се събудите на сутринта, спомнете си дали сте сънували отговора на въпроса. Правете го редовно и ще се усъвършенствате. Някоя нощ ще сънувате отговора, без да сте задали въпрос.

2. Интуицията често се изразява физически. Нужно е да се разпознават знаците на тялото. На ден стигат и 2 минути за тая цел. Боли ли вратът, или има приятна топлина в стомаха? Изпъвате ли палци без причина? Сърби ли ви носът? Трепка ли клепачът? Тези усещания може да се тълкуват. В критични ситуации се усеща присвиване в слънчевия сплит. Някои го описват като болка в стомаха, други като гадене. Това е предусещане на опасност и е по-лесно. По-трудно се различават сигналите на тялото при благоприятни ситуации. Тогава по него се разлива приятна топлина и има усещане за широта, прилив на увереност.
Ако се налага да направите някакъв избор,попитайте се: „Ако избера това, какво ще стане?“, и следете реакцията на тялото.

3. Мислете в образи, представяйте си бъдещи събития. Не пренебрегвайте какво ви подсказва сърцето и случайните мисли, които ви спохождат.

Leave a Reply

%d bloggers like this: